Hej hej!


Svar på frågestund:)

#frågestund #svar


Frågestund!:)


Hej

He på er.
hoppas ni har det bra.
 
Nu är det helg och jag har klarat av en vecka i skolan. Det har varit hyfsat lugnt, men väldigt mycket info nu när nästan allt blir nytt. Nya lärare, skolområden, ny klass osv. Men jag känner att jag trivs jätte bra.
 
igår bås var jag mobil lös nästan hela dagen, för att jag var klantig och tappade min mobil och skärmen sprack.
 
men nu är den lagad.
 
snart ska jag till min morfar, han bor typ på landet så lär inte ha någon bra täckning.
 
/Amanda 
 

Hej hej

Hej hej! idag så ska jag ta lite bilder på mitt rum när jag har städat klart och ge lite tips är det tänktvet inte om det kommer att bli just idag men ska försöka att hinna för måste städa först......;)
 
Jag hoppas att ni kan se videorna som läggs ut här, men om ni inte gör det så !KOMENTERA!
 

Nu så ska jag städa och lyssna på The Fooo. 
 
Så jag kommer troligtvis att skriv ett inlägg i kväll  oavsett och det blir det jag tänkte skriva sen med tips elr inte så det kommer att komma 3 inlägg idag:)
 
 
 
Många Kramar Emma<3<3<3<3
 
 

InFoooar


What's in my school bag?


Little thing's


hEJ ;)

Hej på er.
 
Är det bara jag som känner att det här året har gått aldeles för fort? För det känns väldigt konstigt att säga att det är mindre än fyra månader kvar tills jag fyller år. (4 december)
 
Jag såg mitt schema för höstterminen här  om dagen. Och det börjar kännas som om jag skulle kunna börja skolan imorgon, men jag får vänta till nästa Måndag. Alltså 19 Augusti.
 
Jag känner även att jag uppdaterar väldigt sällan. Men ska försöka uppdatera när jag vet vad jag ska skriva och har tid.
 
Har ni några tips till de som känner att de inte är redo/vill börja skolan igen?
Mina tips är, eller saker man kan tänka på är: Du lär få träffa vänner som du inte träffat under sommaren. Du kanske hittar en ny vän eller märker att du kanske gillar ett nytt ämne, för det är ju så att ju äldre man blir, destå mer ska man lära sig och ibland blir det bara roligare.
 
Hoppas att ni mår bra och är friska.
 
Kram på er.
Amanda :)
 

Hej Hej!

Hej nu undrar jag om ni tycker att vi ska ha en frågestund på bloggen elr nått, så om ni vill att vi ska ha en frågestund så kan ni kommentera:) 
 
Kramar Emma
 
 

:)


Hej hej

 
 
Hej nu har jag uppdaterat via Vfm å vet inte om alla kan se videorna som jag lägger upp, men nu tänkte jag ta å uppdatera via att skriva elr vad man nu säger. 
 
Nu så är det 14 dar te man börjar 7:an,   vi börjar den 21 augusti:/
 
 
Kramar Emm❤

Sommar :)<3

Hej på er!
Hoppas ni har det bra.
 
På min skola börjar 7:orna 19 Augusti.
 
och nu tänker jag skriva lite om mitt sommarlov.
Under sommarlovet har jag  :Varit i Stockholm, varit med mina vänner, varit på Tusenfryd, färgat håret, träffat Emma, shoppat. och har mått rätt bra. Jag är dessutom inte en person som brukar bli jätte brun, men jag har faktist blivit rätt brun. Jag har inte ätit jätte mycket glass under sommaren, men när jag väl åt det så blev det vanilj glass. Jag har även börjat titta på Pretty Little Liars, och jag tycker den serien är SUPER bra! Jag har barit på Grönalund och VasaMuseet (stavning). Och var även på Allsån på Skansen. Det var jätte kul.
 
Har ni några roliga sommarminnen?
 
Kram
Amanda :D
 
 
 
 
 
 

5 saker du KAN göra om det blixtrar å åskar


Info

Om dan;)


Uppdate från Amanda :)

Hej på er.
tänkte att det var länge sedan jag uppdaterade.
Jag har bland annat färgat håret. 
(har inte klippt mig, ser vara ut så på bilden)
 
i går började jag spela HayDay. Det är ett jätte roligt spel, där du har en farm/bondgård som du ska ta hand om.
 
är det bara jag som längtar till skolan börjar? Det är jätte skönt att bara ta det lugnt, men jag saknar skolan. Jag och Emma börjar 7:an till hösten. Jag börjar 19/8. När börjar ni? Och vilken klass börjar ni i?
 
låg ute och solade en stund i trädgården. Det var jätte skönt. Och soliga dagar som denna är det jätte skönt att skippa sminket. ;)
 
hoppas ni har det bra <3
 
kram
/Amanda <3

RSS 2.0